ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, εφ’ όσον ισχύουν τα κάτωθι: 

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί.
  • Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα παραστατικά με τα οποία εστάλη (απόδειξη ή τιμολόγιο).
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε καλλυντικά, βρεφικά προϊόντα καθώς και σε είδη προσωπικής υγιεινής.
  • Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα που έχετε προμηθευθεί από την κατηγορία σε προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς κτλ..

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ/ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, πχ. το προϊόν είναι αλλοιωμένο ή έχει φθαρεί μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής, γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε ΑΜΕΣΑ, εντός 2 ημερών από την παραλαβή του. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή. Σε αυτή την περίπτωση αντικαθίσταται το ελαττωματικό προϊόν με νέο και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους (λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας), αντικαθίσταται το λάθος προϊόν με νέο της επιλογής σας και δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση. Εναλλακτικά, μας στέλνετε πίσω την παραγγελία και επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής:

  • Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω κάρτας, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.
  • Στον λογαριασμό σας στο Paypal, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Paypal, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.
  • Σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή ή με κατάθεση στην τράπεζα, και εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα μας επιστραφεί το προϊόν.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

• Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το biotrade.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

• Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (SPEEDEX).